Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπένιαμιν Βέρμπιτς: «Ήμουν πολύ απογοητευμένος από την απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς»

Παναθηναϊκός – Μπένιαμιν Βέρμπιτς: «Ήμουν πολύ απογοητευμένος από την απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς αποτελεί και φέτος βασικό στέλεχος στον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρότι “κόπηκε” από την ευρωπαϊκή λίστα του “τριφυλλιού” στο Europa League, αφού έχει πάρει ματς στην Ελλάδα και ήταν βασικός κόντρα στον Άρη.

Αν και αποκτήθηκε με υψηλές προσδοκίες από τον Παναθηναϊκό πάντως, ο Βέρμπιτς δεν έχει ακόμη καταφέρει να αποδώσει τα μέγιστα για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς και ο ίδιος σχολίασε το γεγονός σε Μέσο της πατρίδας του, αλλά δεν έκρυψε και την απογοήτευσή του για την απόφαση του προπονητή του να μην του δώσει ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Οι δηλώσεις του Βέρμπιτς

«Έχω πολλά πάνω και κάτω στον Παναθηναϊκό. Είναι μία ομάδα που πραγματικά απαιτεί πάρα πολλά πράγματα σε κάθε παιχνίδι και είναι αυτού του είδους η πίεση που αγαπάμε οι ποδοσφαιριστές, γιατί αγαπάμε να διεκδικούμε υψηλούς στόχους. Ανήκα πάντα σε ομάδες που πάλευαν για να στεφθούν πρωταθλήτριες»

Για το “κόψιμό” του από την ευρωπαϊκή λίστα: «Η κατάσταση μου, είναι αυτή που είναι. Ήμουν πολύ απογοητευμένος, επειδή ο προπονητής δεν με συμπεριέλαβε στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να τα παρατάς όταν έρχονται τα πιο δύσκολα. Με σκληρή δουλειά, παίρνεις ότι αξίζεις».

Για το μέλλον του στην καριέρα του: «Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα σχέδια στην καριέρα μου. Ήθελα να παίξω σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά η ζωή με οδήγησε σε έναν άλλο δρόμο. Έχω συμβόλαιο για άλλον 1,5 χρόνο με τον Παναθηναϊκό, οπότε το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στην Ελλάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις