Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπλάνκο: «Πρόθεσή μου να παίξω στο εξωτερικό»

Παναθηναϊκός – Μπλάνκο: «Πρόθεσή μου να παίξω στο εξωτερικό»

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, μίλησε για το διαζύγιο του με την Ιντεπεντιέντε και ξεκαθάρισε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Αργεντινής.

«Είναι παράξενο που έχω μείνει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε. Αλλά είμαι ήρεμος με ό,τι έκανα, κανείς δεν με ανάγκασε να το κάνω. Η απόφαση ήταν απόλυτα δική μου. Μου πρόσφεραν ένα καλό συμβόλαιο, αλλά είχα ήδη πάρει την απόφασή μου.

Είπα στον Ρόλφι (σ.σ. αθλητικός σύμβουλος Ιντεπεντιέντε) ότι επρόκειτο να τον ακούσω από σεβασμό. Δεν ήταν νευριασμένος μαζί μου. Τον Γενάρη του είπα ότι δεν θα ανανεώσω. Όταν απέμεναν τρεις μήνες για τη λήξη του συμβολαίου, ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις. Νιώθω μέλος του συλλόγου, με πονάει.

Χθες ένιωσα άσχημα με την ήττα. Οι ηγέτες πρέπει να σκεφτούν για την ομάδα. Αυτοί που βγαίνουν στο γήπεδο είναι οι παίκτες. Μου στοίχισε. Είναι δύσκολο να είσαι στην Ιντεπεντιέντε. Με τα θέματα που υπάρχουν με το δολάριο, είναι δύσκολο αν δεν πληρώνεσαι στη δουλειά σου…», ανέφερε ο Μπλάνκο στο Μέσο της πατρίδας του και πρόσθεσε:

«Αν μου έλεγαν να ανανεώσω πριν ένα χρόνο, θα μπορούσα να δεχτώ. Γιατί όχι… Δεν ξέρω γιατί όλοι μένουν ελεύθεροι. Κάθε παίκτης θα έχει τους λόγους του. Δεν είναι καλό για έναν σύλλογο να μένει ελεύθερος ένας ποδοσφαιριστής. Ο αδερφός του Ρικέλμε μου μίλησε για να πάω στην Μπόκα. Με ρώτησε και του είπα ότι το συμβόλαιό μου τελειώνει. Η πρόθεσή μου είναι να παίξω στο εξωτερικό», συμπλήρωσε.

Ο Μπλάνκο βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής, ωστόσο η υπόθεση του παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις