Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Μπόρατς: Ο Ντέσερς κέρδισε δύο πέναλτι στις δύο πρώτες επιθέσεις του τριφυλλιού

Απίθανο ξεκίνημα για το τριφύλλι, με τον Αφρικανό επιθετικό να κερδίζει δύο πέναλτι μετά από πάσες του Ουναΐ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι με την Μπόρατς στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Σ’ ένα εξαιρετικά σπάνιο ξεκίνημα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε δύο πέναλτι με τον Ντέσερς στις δύο πρώτες επιθέσεις του.

Ο Ταμπόρδα νικήθηκε στην πρώτη εκτέλεση από τον γκολκίπερ της Μπόρατς, ο Ντέσερς δεν λάθεψε στη δεύτερη εκτέλεση και το τριφύλλι άνοιξε νωρίς το σκορ.

Να σημειωθεί ότι και τα δύο πέναλτι δόθηκαν με παρέμβαση του VAR.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα