Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπράγκα: Η ενδεκάδα πρόκρισης του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός – Μπράγκα: Η ενδεκάδα πρόκρισης του Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (22:00, Cosmotesports2) την Μπράγκα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του Champions League και θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία, επιστρέφοντας στους ομίλους της διοργάνωσης ύστερα από 13 χρόνια.

O Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα με την Μπράγκα στην Πορτογαλία, προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναμένεται να παρατάξει το ίδιο σχήμα με αυτό του πρώτου αγώνα.

Επί της ουσίας «παίζεται» μία θέση σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην Μπράγκα, με τον Φώτη Ιωαννίδη να διεκδικεί τη φανέλα του φορ από τον Άντραζ Σπόραρ. Οι πιθανότητες πάντως δείχνουν να είναι μοιρασμένες και για τους δύο και η τελική απόφαση θα παρθεί λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς.

Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να κρατήσουν τη θέση τους στο βασικό σχήμα. Συγκεκριμένα προβάδισμα για να ξεκινήσουν στην «πράσινη» ενδεκάδα έχουν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Βιλένα, Παλάσιος, Τζούριτσιτς και Μαντσίνι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις