Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπράγκα: Πάνοπλοι οι πράσινοι για την πρόκριση στο Champions League

Παναθηναϊκός – Μπράγκα: Πάνοπλοι οι πράσινοι για την πρόκριση στο Champions League

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με την Μπράγκα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός από τον Λοντίγκιν.

Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει με όλα του τα όπλα για την πρόκριση στο Champions League κόντρα στην Μπράγκα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (22:00, 29/8).

Οι πράσινοι προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει όλους του παίκτες του να προπονούνται κανονικά, με εξαίρεση τον Λοντίγκιν που παρέμεινε κλινίρης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, όσοι ξεκίνησαν στο πρώτο παιχνίδι με την Μπράγκα στην Πορτογαλία φαίνεται να έχουν το προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο 100%.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Χωρίς απρόοπτα και με μοναδική απουσία τον κλινήρη Γιούρι Λοντίγκιν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό σπουδαίας σημασίας παιχνίδι των play off του Champions League με αντίπαλο τη Μπράγκα.

Το Τριφύλλι προπονήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης θα υποδεχθεί την πορτογαλική ομάδα. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο.»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σιδεράς, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις