Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ναυάγιο” με Λαπροβίτολα

Παναθηναϊκός: “Ναυάγιο” με Λαπροβίτολα

Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του Νίκολας Λαπροβίτολα στον Παναθηναϊκό οδηγείται σε “ναυάγιο”. Η Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται να αφήσει ελεύθερο τον Αργεντινό γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να περιμένει τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις του Νίκολας Λαπροβίτολα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ελπίζοντας ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος. Οι “πράσινοι” είχαν “παγώσει” τις υπόλοιπες υποθέσεις, ο Αργεντινός γκαρντ ήθελε να αποχωρήσει από τη “Βασίλισσα” κι όλα έδειχναν ότι ο “γάμος” δεν θα αργούσε.

Τελικά, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να κρατήσει τον Λαπροβίτολα στο ρόστερ της, αφού οι Μαδριλένοι αρνήθηκαν να τον αποδεσμεύουν ακόμα και χωρίς αποζημίωση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει άλλο για την αποδέσμευση του 30χρονου άσου και πλέον καλείται να προχωρήσει στο plan b, καθώς πρέπει να βρει σύντομα τον αντικαταστάτη του Νικ Καλάθη.

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφορούν εδώ κι αρκετό καιρό είναι αυτό του Λέο Βέστερμαν, με την περίπτωση του Γάλλου γκαρντ να είναι κι αυτή εξίσου δύσκολη, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις