Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Γιουνούς Σανκαρέ στο προσκήνιο (video)

Παναθηναϊκός: Ο Γιουνούς Σανκαρέ στο προσκήνιο (video)

Η περίπτωση του 31χρονου αμυντικού μέσου από τη Σενεγάλη απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

O Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχυθεί στο χώρο του κέντρου και πλέον… ακούγεται δυνατά το όνομα του Γιουνούς Σανκαρέ.

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος μέσος ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας από το περασμένο καλοκαίρι και αλλά έχει ζητήσει να αποχωρήσει  (έγινε μετά το τελευταίο ματς της βουλγαρικής ομάδας με τη Σλάβια).

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο «κόπηκε» κι απ’ την αποστολή του σαββατιάτικου (30/1) αγώνα της ΤΣΣΚΑ με την Πιρίν, αν και η επίσημη δικαιολογία της βουλγαρικής ομάδας ήταν πως είχε πάρει άδεια «…για να διευθετήσει ορισμένα προσωπικά θέματα».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που επικαλούνται πηγές από την Βουλγαρία, ο παίκτης βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα και σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.

Ο Σανκαρέ (7 φορές διεθνής με τη Σενεγάλη) αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν (2007-11), έχει… περάσει από Ρεμς, Ντιζόν, Βαλενσιέν, Γκινγκάμπ, Λιλ και Μπορντό και είναι μια περίπτωση παίκτη που την γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Πιέρ Ντρεοσί.

Την περίοδο  2016-17 έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τη Λιλ, με 41 συμμετοχές και 7 γκολ. Ακολούθησε η μετεγγραφή του για την Μπορντό έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις