Πέμπτη, 22 Φεβ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Λεάντρο Φρόκου επανήλθε στις προπονήσεις μετά από 2,5 μήνες

Παναθηναϊκός: Ο Λεάντρο Φρόκου επανήλθε στις προπονήσεις μετά από 2,5 μήνες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Λεάντρο Φρόκου επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μετά από 2,5 μήνες και πλέον μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του και στην αγωνιστική δράση.

Αποτελώντας έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Λεάντρο Φρόκου είχε αρχίσει να συμμετέχει και στην πρώτη ομάδα του “τριφυλλιού”, αλλά μία σειρά από τραυματισμοί τον έχουν αφήσει πίσω τον τελευταίο καιρό. Πλέον όμως είναι και πάλι σε θέση να προπονηθεί και ο Παναθηναϊκός Β’ θα τον εντάξει σύντομα στο ρόστερ για τους αγώνες του. 

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Β΄ μετά το ρεπό της Δευτέρας, προπονήθηκε την Τρίτη το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης».

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι της Κυριακής με τα Χανιά, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Την ίδια στιγμή για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες ο Λεάντρο Φρόκου συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απόντες από την προπόνηση ήταν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες οι διεθνείς Λίλο, Καλοσκάμης, Μπιλάλ, Φικάι, Καρακασίδης και Κρυπαράκος.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β΄ αναμένεται να προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις