Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Μολίνς “καθάρισε” τον Ατρόμητο! Ανησυχία για Ζέκα

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

 Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά, ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρομήτου, επικρατώντας εντός έδρας των Περιστεριωτών με 1-0, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Superleague.

 Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι “πράσινοι” δεν ενθουσίασαν με την εμφάνιση τους, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να ανέβουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Πανιώνιο. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μολίνς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Τα χαμόγελα στο “πράσινο” στρατόπεδο “πάγωσαν” στο 87′, όταν ο Ζέκα έδειξε να έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Η αγωνία είναι μεγάλη στους ανθρώπους του “τριφυλλιού”, μιας κι ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στην Τούμπα.

Ο αγώνας:

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ο Ατρόμητος έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 14′, όταν σουτ του Ντιγκινί έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Βλαχοδήμος σε κόρνερ. 

Στο 24′ ο Ζησόπουλος έσωσε την εστία του Ατρομήτου, σταματώντας με προβολή το πλασέ του Κλωναρίδη, ενώ στο 33′ ο Θεοδωράκης απέκρουσε σουτ του Μπεργκ από τα πλάγια. Στο 37΄ σε σέντρα του Μπεργκ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Κυριακίδη και πήρε πορεία προς τα δίχτυα του Θεοδωράκη, ο οποίος όμως κατάφερε και έδιωξε σε κόρνερ. Ο 20χρονος τερματοφύλακας έανε το ντεμπούτο του στη Super League και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός κι ανέβασε στροφές μετά το 75′. Στο 79΄ η κεφαλιά του Κουρμπέλη έφυγε πάνω από την εστία του Ατρομήτου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης, που λίγο νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Κλωναρίδη, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τη λύση έδωσε τελικά στο 86′ ο Μολίνς, ο οποίος, έπειτα από ασίστ του Μπεργκ, πήρε την κόντρα από τον Θεοδωράκη κι έγραψε το τελικό 1-0. Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Φυτανίδης του Ατρομήτου με 2η κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου (76΄ Λουντ) Κουτρουμπής, Ζέκα, Χουλτ, Μπουμάλ (55΄ Μολίνς), Κουρμπέλης, Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης (72΄ Χατζηγιοβάνης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Θεοδωράκης, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης (74΄ Νάτσος), Μπάγκα, Τόνσο (66΄ Λημνιός), Ντιγκινί (84΄ Πλατέλλας), Ούμπιντες, Ντάουντα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε