Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ο Μπεργκ επέλεξε τα πολλά λεφτά”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά την Αλ Αΐν, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, αποχαιρετώντας τον Μάρκους Μπεργκ. Οι “πράσινοι” τόνισαν ότι ο Σουηδός επιθετικός επέλεξε να πάρει μετεγγραφή για την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς ήθελε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος.

Η “πράσινη” ΠΑΕ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μπεργκ, ενώ τον κάλεσε να κλείσει την καριέρα του στο “τριφύλλι”.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Δυστυχώς ο Μάρκους Μπεργκ επέλεξε να φύγει από τον Παναθηναϊκό γιατί έκρινε ότι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, κοντά στο τέλος της καριέρας του, ήθελε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις. Τις ξεχνάμε, καθώς ο Μάρκους έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο βήμα που επέλεξε να κάνει και τον περιμένουμε εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί για να κλείσει την καριέρα του στο Σύλλογό μας”.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Αλ Αΐν, Γκανέμ Αλ Χαϊρί, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας ότι ο Σουηδός επιθετικός κόστισε πολύ λιγότερα από τα ποσά που είδαν το φως της δημοσιότητας.

“Δεν είναι αληθινά τα οικονομικά δεδομένα που γράφονται στα ΜΜΕ και τα social media όσον αφορά στην μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Η πραγματική αξία του Σουηδού είναι πολύ χαμηλότερη απ’ τα νούμερα που είδαν το φως της δημοσιότητας”, δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Αλ Αΐν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε