Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Ντουέιν Μπέικον απολογήθηκε για την άσεμνη χειρονομία προς τους φίλους της Μπασκόνια

Παναθηναϊκός: Ο Ντουέιν Μπέικον απολογήθηκε για την άσεμνη χειρονομία προς τους φίλους της Μπασκόνια

Ο Ντουέιν Μπέικον… ξέφυγε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού στην έδρα της Μπασκόνια και ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για την απρεπέστατη χειρονομία του, προς τους φίλους των γηπεδούχων.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου του Μπασκόνια – Παναθηναϊκός (95-90) και σε φάση που δέχθηκε τεχνική ποινή, ο Ντουέιν Μπέικον έκανε μία άσεμνη χειρονομία προς τους φίλους των Βάσκων ενώ ήταν στον πάγκο.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού απολογήθηκε για την πράξη του μετά τον αγώνα, τονίζοντας ότι παρασύρθηκε και ότι γνωρίζει πως έκανε μεγάλο λάθος.

Το μήνυμα του Μπέικον:

«Κάποιες φορές αυτό το παιχνίδι μπορεί να φέρει συναισθήματα τα οποία δεν μπορείς να ελέγξεις εκείνη τη στιγμή. Είχα όλα τα είδη των συναισθημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα και ζητώ συγγνώμη από τους φίλους της Μπασκόνια για τις πράξεις μου, δεν έπρεπε να ξεσπάσω σε εσάς και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Αγαπώ το μπάσκετ και είναι φυσιολογικό να εκδηλώνω τα αισθήματά μου, απλώς όχι με αυτόν τον τρόπο, ποτέ με αυτόν τον τρόπο και ζητώ συγγνώμη και πάλι».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις