Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Οι ρόλοι Αλβέρτη – Διαμαντίδη! Αυτό είναι το νέο διοικητικό σχήμα

Παναθηναϊκός: Οι ρόλοι Αλβέρτη – Διαμαντίδη! Αυτό είναι το νέο διοικητικό σχήμα

Θα προσπαθήσουν να κουμαντάρουν το… καράβι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε αυτό το… ιδιαίτερο ξεκίνημα του “τριφυλλιού”, χωρίς την “υπογραφή” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο Τάκης Τριαντόπουλος έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας των “πρασίνων” με το νέο διοικητικό σχήμα.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση σε συνέντευξη Τύπου, ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων στο “τριφύλλι” και αποκάλυψε τους ρόλους που θα έχουν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

“Θέλω να ξεκινήσω, κάνοντας μια γενική τοποθέτηση για τη σημερινή κατάσταση. Πριν από λίγο καιρό ο κ. Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι σταματάει οποιαδήποτε ενασχόληση και χρηματοδότηση της ΚΑΕ, όπως επίσης ότι πωλείται η ομάδα. Μου ζητήθηκε τότε να αναλάβω μαζί με τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. Ο δικός μου ρόλος θα ήταν καθαρά τεχνοκρατικός, να αξιοποιήσω δηλαδή όσο το δυνατόν καλύτερα τους πόρους που θα είχαμε στα χέρια μας. Δέχθηκα να αναλάβω, έχοντας την εμπειρία της προηγούμενης θητείας μου στην ομάδα, από το 2015 έως το 2017. Η ενασχόλησή μου θα είχε καθαρά με αυτό το κομμάτι, το επιχειρηματικό. Πριν από λίγες μέρες όμως, ο κ. Μάνος Παπαδόπουλος αποφάσισε να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους. Ζήτησε μάλιστα να αποχωρήσει άμεσα. Υπό τον φόβο να δημιουργηθεί ένα μεγάλο κενό, συμφώνησα με τον κ. Γιαννακόπουλο να αναλάβω τη θέση του προέδρου. Αθλητικός παράγοντας δεν υπήρξα ποτέ, ούτε εμπειρία τέτοια έχω. Οπότε χρειάζονταν κάποιες δυνατές παναθηναϊκές προσωπικότητες”.

Γι αυτό ήρθαν ο κ. Αλβέρτης κι ο κ. Διαμαντίδης. Μαζί ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό για την επόμενη δύσκολη σεζόν, λόγω της αποχώρησης της οικογένειας Γιαννακόπουλου και της κατάστασης λόγω κορονοϊού. Ο κ. Γιαννακόπουλος μάς έδωσε το ελεύθερο να κινηθούμε όπως εμείς επιθυμούμε για όλα τα θέματα, όπως με την EuroLeague και τη Θύρα 13. Ήδη έχουμε υπογράψει την αναγνώριση του Συνδέσμου, ως ΚΑΕ. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε στη δύσκολη χρονιά που έρχεται. Δίπλα μας θα έχουμε ανθρώπους που έχουν τη δική τους ιστορία και αγάπη στον Παναθηναϊκό

Εγώ θα είμαι ο πρόεδρος, ο κ. Αλβέρτης και ο κ. Διαμαντίδης θα είναι οι δύο Γενικοί Διευθυντές, οι General Managers, όπως αναφέρεται στην Euroleague. Τον ρόλο του επιχειρηματικού διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Σταύρος Ντίνος, ο οποίος βρίσκεται εδώ και χρόνια δίπλα μας. Ο μέχρι πρότινος επιχειρηματικός διευθυντής, κ. Βασίλης Παρθενόπουλος, θα μείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο

Όπως καλά γνωρίζετε, ο Παναθηναϊκός είναι πολλά περισσότερα από τα σαράντα λεπτά ενός αγώνα. Η κληρονομιά της οικογένειας Γιαννακόπουλου είναι τεράστια εντός κι εκτός γηπέδου. Οι νίκες αγοράζονται με χρήματα, τα υπόλοιπα χτίζονται μέσα στα χρόνια. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ζητάμε από τους χορηγούς και τον κόσμο να στηρίξουν την προσπάθεια” τόνισε ο κ. Τριαντόπουλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις