Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ολική ρήξη και τέλος η σεζόν για Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Ολική ρήξη και τέλος η σεζόν για Αϊτόρ
ΦΩΤΟ Intime

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Αϊτόρ, ο οποίος υπέστη τελικά ολική ρήξη χιαστών στο Παναθηναϊκός – Άρης και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στη Super League 1.

Η ατυχία για τον Παναθηναϊκό είναι τεράστια, αφού έχασε δύο ποδοσφαιριστές σε δύο ματς, σε μία σεζόν που “σπάει” το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και είναι πια φαβορί για το πρωτάθλημα, με τον Αϊτόρ να είναι μάλιστα ο κορυφαίος παίκτης του και πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός εξτρέμ πέρασε στο Παναθηναϊκός – Άρης ως αλλαγή, προερχόμενος από άλλο τραυματισμό και λίγα λεπτά αργότερα πάτησε άσχημα στο έδαφος, γυρίζοντας το γόνατό του. Οι εξετάσεις του έδειξαν λοιπόν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστών και πλέον θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην μπορεί να υπολογίζει στον πιο φορμαρισμένο παίκτη του, ουσιαστικά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Αϊτόρ είχε φέτος 8 γκολ και 2 ασίστ σε 8 αγώνες, πριν τραυματιστεί στο 9ο ματς της σεζόν, με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς να καλείται πλέον να τον αναπληρώσει και τον Παναθηναϊκό να περιμένει τον Ιανουάριο για να καλύψει τα κενά από τους τραυματισμούς στο ρόστερ του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις