Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Ζωντανός στη μάχη του τίτλου της Volley League

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Ζωντανός στη μάχη του τίτλου της Volley League

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με ανατροπή του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στο Μετς, μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών της Volley League και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου. Στο Ρέντη για την ισοφάριση οι πράσινοι, οι οποίοι έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν πίσω με 2-0 στη σειρά των τελικών της Volley League, ενώ έχανε εντός έδρας με 2-1 στον τρίτο τελικό. Ωστόσο, η ομάδα του Ανδρεόπουλου έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας με 3-2 σετ και ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους Πειραιώτες στον Ρέντη για έναν τέταρτο τελικό την προσεχή Δευτέρα (22/04).

Ο Ολυμπιακός παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, έχοντας πάρει δύο νίκες με 3-0 σετ, ωστόσο δεν μπόρεσε να “τελειώσει” τη σειρά στο Μετς, παρότι είχε τις ευκαιρίες να το κάνει και πλέον καλείται να υπερασπιστεί την έδρα του, προκειμένου ο τίτλος της Volley League να μην κριθεί σε πέμπτο τελικό στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο τρίτος τελικός ήταν συγκλονιστικός και κρίθηκε στα 5 σετ, με το τάι μπρέικ, μάλιστα, να ολοκληρώνεται με σκορ 19-17!

Ο Παναθηναϊκός πήρε άνετα το πρώτο σετ, για να ακολουθήσουν δύο συνεχόμενα σετ για τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι έφεραν στη συνέχεια το παιχνίδι στα ίσια (2-2) και τελικά πήραν τη νίκη στο τάι μπρέικ, με τον Ερνάντεζ να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση.

Τα σετ: 25-15, 21-25, 20-25, 25-20, 19-17.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις