Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 52-67: Τα highlights του τελικού του Super Cup

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 52-67: Τα highlights του τελικού του Super Cup
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρα καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, επικράτησε με 67-52 και σήκωσε το Super Cup 2022. Δείτε τα highlights του τελικού της Ρόδου.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Super Cup για πρώτη φορά στην Ιστορία του και ταυτόχρονα τον πρώτο τίτλο της σεζόν, νικώντας στον τελικό τον περυσινό νικητή, Παναθηναϊκό, με 67-52.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας πλέον έχει κατακτήσει… κάθε τίτλο που υπάρχει με την ομάδα του Πειραιά, δηλαδή Euroleague, Διηπειρωτικό, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας και Super Cup Ελλάδας.

MVP του 3ου Super Cup αναδείχτηκε ο Γάλλος διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Double double σημείωσε στον τελικό ο Σάσα Βεζένκοφ με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ 11 πρόσθεσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Με 9 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Μπόλομπόι ήταν καθοριστικός για τους Πειραιώτες.

Ο Παναθηναϊκός είχε πρώτο σκόρερ τον Πάρις Λι με 12 πόντους, ο Ντέρικ Ουίλιαμς πέτυχε 10 πόντους, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε συγκομιδή 8 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Γκριγκόνις είχε 0/6 τρίποντα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις