Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 7-14: Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά των play offs του πόλο ανδρών

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 7-14: Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά των play offs του πόλο ανδρών
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 14-7 τον Παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδή και διπλασίασε τις νίκες του επί των “πρασίνων”, παίρνοντας την πρόκριση τα ημιτελικά των play offs της Α1 πόλο ανδρών.

Επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του στο πόλο ανδρών, ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του επί του Παναθηναϊκού και συνεχίζει την πορεία του για την κατάκτηση του 11ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Στα ημιτελικά, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο, όντας και πάλι το φαβορί για την πρόκριση, ενώ οι “πράσινοι” θα κοντραριστούν με το Περιστέρι, για το πλασάρισμά τους στις θέσεις 5-8, έχοντας πάντως εξασφαλίσει την Ευρώπη, μέσω Κυπέλλου.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-2, 1-4, 5-5

Παναθηναϊκός (Αθανάσιος Ηρειώτης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Χ. Σιαμάς 2, Ζερβουδάκης 2

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 4, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις