Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Αιχμές” από το “τριφύλλι” για τον ορισμό του Παππά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Αιχμές” από το “τριφύλλι” για τον ορισμό του Παππά

Ο Παναθηναϊκός μέσω κύκλων του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον ορισμό του διαιτητή, Ανδρέα Παππά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

“Στην ΚΕΔ διέρρεαν, πριν απαντήσουν επίσημα στο αίτημα μας για ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι, ότι δεν μπορούν να ζητήσουν από άλλη ομοσπονδία διαιτητή όταν έχουν επτά διεθνείς. Ως εκ θαύματος όρισαν διαιτητή του ντέρμπι τον Παππά, έναν εξ όσων η ίδια η ΕΠΟ αντικατέστησε στον πίνακα των διεθνών, κρίνοντας προφανώς ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Αντίθετα, φαίνεται ότι είναι κατάλληλος για να διευθύνει το κατά τεκμήριο μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα πώς ακριβώς συμβαδίζουν με την κοινή λογική όλα αυτά, μόνο οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ μπορούν να εξηγήσουν”, λένε στο “τριφύλλι”.
 

Για τον Παππά  τονίζουν: “είναι πρόσφατες οι μνήμες του αγώνα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, όταν καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ εναντίον μας απ’ όπου προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και όταν καταλόγισε 5 φάουλ υπέρ μας και 16 εναντίον μας και μαζί “φόρτωσε” με πέντε κίτρινες κάρτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Όχι ότι ξεχνάει κανείς τη διαιτησία του στον αγώνα με την Ξάνθη στο Κύπελλο πέρυσι ή τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ το 2011 που ακόμα… παίζεται. Αυτόν το διαιτητή επέλεξε η ΚΕΔ για το ντέρμπι του Σαββάτου”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε