Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έτριξαν… τα δόντια σε παίκτες και τεχνικό τιμ οι Αγγελόπουλοι!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έτριξαν… τα δόντια σε παίκτες και τεχνικό τιμ οι Αγγελόπουλοι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο ΣΕΦ την παραμονή του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Οι “ισχυροί άνδρες” της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ έθεσαν τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, με τα αρνητικά αποτελέσματα και κυρίως τις κάκιστες εμφανίσεις να μην παιρνούν απαρατήρητες από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι “ισχυροί άνδρες” των Πειραιωτών βρέθηκαν στο ΣΕΦ την παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και πριν την «ερυθρόλευκη» προπόνηση μίλησαν για περίπου 45 λεπτά στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ. Αρχικά εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τις εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό, ενώ έθεσαν τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Οι Αγγελόπουλοι προσπάθησαν να “ξυπνήσουν” την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όχι μόνο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα (Φενέρμπαχτσε εντός, Ρεάλ Μαδρίτης εκτός).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν έχει ξεπεράσει την κάκωση αριστερού άκρου ποδός και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις