Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έτσι θα παραταχθούν οι “πράσινοι”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (19:30, Novasports 1, newsit.gr) τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη στο ματς της χρονιάς για τους “πράσινους”, οι οποίοι καλούνται να πάρουν τη νίκη, ώστε να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και να αποδείξουν πως η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη, όσο δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του “τριφυλλιού” και επιθυμεί σίγουρα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη νέα του ομάδα. Πολλές αλλαγές δεν αναμένονται στο αρχικό σχήμα, με τα “φώτα” να πέφτουν αναμφίβολα στον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή και θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στο βασικό σχήμα θα βρεθούν σίγουρα οι Στιλ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Καρέλης και Μπεργκ, ενώ τρεις θέσεις “παίζονται” ακόμα. Ο Τριανταφυλλόπουλος δίνει μάχη με τον Μαρινάκη για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ δίπλα στον Λαγό θα βρίσκεται ένας εκ των Αμπέντ ή Εσιέν. Τέλος, για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ο Ατζαγκούν δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Νίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε