Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Μπεργκ: “Τους κάναμε να φαίνονται κακοί”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι της Λεωφόρου, Μάρκους Μπεργκ, μίλησε για το νικητήριο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό κι αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού.

Ο Σουηδός σέντερ φορ του “τριφυλλιού” τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχει τελειώσει νωρίτερα τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

“Ήταν δίκαιη η νίκη μας, είμαστε κάπως απογοητευμένοι επειδή δεν τελειώσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καλά, πιέσαμε ψηλά, μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα τέρματα. Ασφαλώς είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, ο προπονητής μας είχε ζητήσει να πιέσουμε ψηλά, να παίξουμε πίσω από τους αντίπαλους αμυντικούς. Το κάναμε καλά, είναι σημαντικό για εμάς να παίζουμε εντός έδρας και να κερδίζουμε. Υπάρχει πάντα αυτή η πίεση και θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας”.

Για το γκολ που έβαλε: “Το τελείωμά μου ήταν δύσκολο. Σούταρα ψηλά, είχα καλή σκέψη και την αίσθηση πως θα κατέληγε στα δίχτυα, όπως και συνέβη”.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση και του φετινού πρωταθλήματος: “Είναι δύσκολο να εξηγήσω γιατί συμβαίνει αυτό. Απέναντι στις μικρές ομάδες πρέπει να παίρνεις τους βαθμούς, εκεί κρίνεται ουσιαστικά. Έχουμε μείνει πίσω, αλλά ελπίζω πως θα τελειώσουμε καλά τη σεζόν στα πλέι οφ”.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: “Είχαν μια κακή μέρα οι αντίπαλοί μας. Τους κάναμε και εμείς να φαίνονται κακοί. Τους πιέσαμε ψηλά, ήταν κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια και τελικά το πλάνο μας λειτούργησε άψογα”.

Για το αν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ενόψει της κλήρωσης του Κυπέλλου: “Όχι δεν προτιμώ κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς με οποιαδήποτε ομάδα κι αν κληρωθούμε. Στόχος μας να κάνουμε τη δουλειά μας στα παιχνίδια που θα παίξουμε στον θεσμό”.

Για το αν είναι η καλύτερη χρονιά του ως τώρα στην Ελλάδα: “Πριν δύο μήνες, πριν τη διακοπή, ένιωθα κουρασμένος, είχα χάσει την ενέργειά μου. Πλέον νιώθω καλύτερα, έχω βρει τη φόρμα μου, βοηθάει το ότι παίζουμε και ένα ματς την εβδομάδα. Την τελευταία περίοδο ειδικά είμαι πολύ καλά και μου αρέσει γενικά το πώς παίζει η ομάδα”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε