Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για την κακοκαιρία «EVA» και προτείνει την αναβολή του ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για την κακοκαιρία «EVA» και προτείνει την αναβολή του ντέρμπι

Την αναβολή του ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός πρότεινε ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, λόγω της κακοκαιρίας που θα πλήττε ήδη την χώρα.

Ο «απόλυτος» Παναθηναϊκός κοντράρεται το βράδυ της Κυριακής (06.11 / 21:30) με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, στο μεγάλο ντέρμπι της Super League. Σύμφωνα όμως με τα δεδομένα που καταγράφονται από την κακοκαιρία “EVA” θα… επηρεάσει την Αττική -κατά διαστήματα- από αργά τα ξημερώματα του Σαββάτου έως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Τους φόβους του για τις συνθήκες διεξαγωγής του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός εξέφρασε ο γνωστός μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, τονίζοντας ότι θα είναι δύσκολη και η μετάβαση των οπαδών στο γήπεδο.

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάρει αναβολή. Υπολογίζουμε σε πολλούς όγκους νερού. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να αναβληθεί κατά μία μέρα», ανέφερε μεταξύ και πρόσθεσε:

«Προσοχή και στους κεραυνούς. Ένας λόγος που θα μπορούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός εκτός από την δυσκολία μετακίνησης του κόσμου είναι και οι κεραυνοί. Έχουμε δει πολλές φορές κεραυνοί να χτυπάνε μέσα στα γήπεδα. Και να χτυπάνε παίκτες».

Δείτε το χαρακτηριστικό σημείο μετά το 7:00 του video που ακολουθεί

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις