Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Μολό έδωσε το σύνθημα για το αιώνιο ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Μολό έδωσε το σύνθημα για το αιώνιο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (14/2, 19:30) στη Λεωφόρο, όπως τόνισε ο Γιοάν Μολό, ο οποίος έδωσε σύνθημα νίκης για τους πράσινους.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι παραμένει αήττητη μέσα στο 2021, έχοντας συνολικά έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, με τον Μολό να μιλάει στην κάμερα της «NOVA» για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι στο πρώτο αγώνα ήμασταν ντροπαλοί και έτσι αισθάνθηκα κάποιες αμφιβολίες, μια αμφισβήτηση. Σήμερα ώμος είμαστε ψυχολογικά μια τελείως διαφορετική ομάδα, είμαστε μια ομάδα που πεινάει και θέλει να κερδίσει και είμαστε μια δεδομένη ομάδα».

Για το πρώτο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Συμμετείχα σε πολλά ντέρμπι και από πολύ μικρό με έβαζαν για να κάνω την διαφορά. Νομίζω ότι είμαι άνθρωπος που έχει προσωπικότητα. Όταν μερικοί με αμφισβητούν δείχνω την προσωπικότητα μου και τι μπορώ να κάνω σε τέτοιους αγώνες».

Για την αμφισβήτηση που δέχθηκε ως παίκτης στον Παναθηναϊκό: «Καταρχήν θεωρώ ότι αυτά που κάνω σήμερα τα αξίζω. Όμως νομίζω πως η κατάσταση μου είναι ακόμα εύθραυστη. Άρα σε κάθε αγώνα καλούμε να επιβεβαιώσω, όλα τα θετικά που σκέφτονται οι άνθρωποι για εμένα.

Από την άλλη πλευρά το να συμμετέχω και εγώ στους αγώνες με αυτήν την ομάδα, αποτελεί τιμή για εμένα και όπως είπαμε, είμαστε όλοι μια ομάδα και υπερασπίζομαι αυτόν τον σύλλογο, όπως υπερασπίζομαι τους γονείς μου. Ενδεχομένως μερικές φορές να έχω κάποια ένταση, έναν εκνευρισμό, αλλά το κάνω γιατί δεν θέλω να κάνω λάθη. Μου βγαίνει γιατί έρχομαι από τόσο μακριά και δεν έχω χρόνο να χάσω, χωρίς αποτέλεσμα. Άρα ο στόχος μου είναι η σκληρή δουλειά καθημερινά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις