Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε υψηλούς τόνους η συνάντηση Αλαφούζου με οργανωμένους

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Για την… προστασία του Παναθηναϊκού στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος με τους οργανωμένους οπαδούς του “τριφυλλιού”.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τους επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και μίλησαν για το μεγάλο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν και στο τι ενέργειες πρέπει να γίνουν, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και να μην κινδυνεύσει με πιθανή τιμωρία η Λεωφόρος. Μάλιστα, τους επεσήμανε ότι οι ισχύοντες κανονισμοί είναι πολύ αυστηροί και αρκεί το παραμικρό συμβάν, ώστε να διακοπεί το ματς και να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, απ’ την πλευρά των οπαδών οι τόνοι ήταν… υψηλοί, αφού πέρα απ’ την αντιπαλότητα που υπάρχει με τον Ολυμπιακό, υπάρχει και ο προβληματισμός τους για την εικόνα που δείχνει το “τριφύλλι” εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο κ. Αλαφούζος απ’ την μεριά του τους επισήμανε πως έχουν γίνει κινήσεις ώστε να βελτιωθεί η ομάδα και τόνισε ξανά πως δεν θα πρέπει να υπάρξουν… παρατράγουδα, που θα επιφέρουν την τιμωρία του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε