Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Sold out” μέσα σε λίγα λεπτά!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Sold out” μέσα σε λίγα λεπτά!
ΦΩΤΟ Intime

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξάντλησαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Τετάρτη (19/2), με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία ζήτησε από όσου προσέλθουν στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους, χωρίς να απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις.

“Καπνός” έγιναν τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού,  στο κλειστό του “Αγ. Θωμά” την προσεχή Τετάρτη (19/2). Η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε στις 17:00 και λίγα λεπτά μετά ανακοινώθηκε και επίσημα το sold out για το μεγάλο ντέρμπι.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, είχε ενημερώσει νωρίτερα πως εισιτήρια θα μπορούσαν να προμηθευτούν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη. Σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το sold out, ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκρισή του και ζήτησε για ακόμα μία φορά να μην απαντηθούν τυχόν προκλήσεις από τους οπαδούς.

Η ανακοίνωση του Α.Ο Παναθηναϊκός

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει πως τα μέλη του εξάντλησαν σε χρόνο ρεκόρ , μέσω του viva.gr, τις διαθέσιμες θέσεις του Κλειστού του Αγίου Θωμά εν όψει του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (19/2, 18.00).

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης του Παναθηναϊκού Α.Ο. προς τους φιλάθλους του, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εισέλθουν στο κλειστό, καθώς δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας εισιτήρια του αγώνα.

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, να μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, ενώ οι Θύρες θα ανοίξουν στις 17.00.

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Μόνο η φωνή σας αρκεί για να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα: να αποτελέσετε τον «έβδομο παίκτη» της ομάδας μας, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα αποτελέσει «όπλο» του αντιπάλου.

Γι’ αυτό μην απαντήσετε σε οποιαδήποτε πρόκληση!”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις