Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία ενόψει Λεωφόρου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μια εβδομάδα έχει μείνει πλέον για τους Αντρέα Στραματσόνι και Μάρκο Σίλβα, για να ετοιμάσουν όσο καλύτερα γίνεται Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό -αντίστοιχα- για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε το… ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναίκού, στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, εκεί όπου έδειξε εξ αρχής την πρόθεση να καθιερώσει το 4-4-2 με την τετράδα του κέντρου σε ευθεία ως βασικό σύστημα της ομάδας.

Αυτό που τον χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν ο Μίκαελ Εσιέν, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο δεύτερο ημίχρονο όπου αγωνίστηκε. Μένει να δούμε αν ο Ιταλός τεχνικός αποφασίσει να έχει τον Γκανέζο μέσο στην αποστολή για το ντέρμπι, ενώ μοιάζει δύσκολο να ξεκινήσει τον αγώνα σε μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ράσμους Τελάντερ, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό. Όλα δείχνουν πως οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης θα είναι το δίδυμο στο κέντρο άμυνας του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι. Σια τις υπόλοιπες θέσεις, ο Στραματσόνι φαίνεται πως δεν θα αλλάξει κάτι…

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, ο Μάρκο Σίλβα έχει αρκετά διλήμματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του Ολυμπιακού, ενώ περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα γυρίσουν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός αφορά τους παίκτες που θα αγωνιστούν τα άκρα. Ο Ντουρμάζ θα επιστρέψει την Τετάρτη από δυο αγώνες μπαράζ για το Euro 2016, και ο φορμαρισμένος Πάρντο θα γυρίσει την Πέμπτη μετά από υπερατλαντικό ταξίδι λόγω υποχρεώσεων με την Κολομβία. Έτσι, οι Σεμπά και Ερνάνι είναι στο.. κόλπο για να ξεκινήσουν στο ντέρμπι.

“Πονοκέφαλος” υπάρχει και για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, που λείπει για τους αγώνες μπαράζ της Νορβηγίας. Η λύση του Σαλίνο είναι πάντα διαθέσιμη και είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες επιλογές είναι μάλλον ξεκάθαρες. Να τονίσουμε, πως στο… βάθος του μυαλού του Σίλβα υπάρχει και ο αγώνας με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε