Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Συντηρητικά Φορτούνης και Σιόβας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους διεθνείς να επανέρχονται στις προπονήσεις.

Έχοντας, πλέον, όλους τους διεθνείς στη διάθεσή του, ο Μάρκο Σίλβα συνέχισε την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να παίξουν και ελεύθερα δίτερμα, σε ανοικτό χώρο.

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Δημήτρης Σιόβας δεν γυμνάστηκαν στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας, κινήθηκαν συντηρητικά, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το ντέρμπι “αιωνίων”. Ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν κατάφερε και πάλι να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα (δίτερμα, σε ανοικτό χώρο), έκανε θεραπεία αρχικά και ατομικό στη συνέχεια με αποτέλεσμα να μειωθούν αισθητά οι πιθανότητες να αγωνιστεί το Σάββατο.

Ο Μπουχαλάκης συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης σε πλήρη αγωνιστική δράση, με κομμάτια προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά γυμνάστηκε ο Μανιάτης, ενώ θεραπεία έκανε ο Πουλίδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε