Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Βλαχοδήμος: “Χρωστάμε στον κόσμο τη νίκη”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (19/3) τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να εξηγεί τη σημασία που έχει για τους “πράσινους” η νίκη επί των “ερυθρολεύκων”.

Ο τερματοφύλακας του “τριφυλλιού” τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει τη νίκη, προκειμένου να δώσει χαρά στον κόσμο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Novasports για:

Το ματς με τον Ολυμπιακό: “Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε ντέρμπι… Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει κούραση. Θα είναι δύσκολο ματς’.

Την κόπωση των αντιπάλων από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης: “Για εμένα η κάθε εβδομάδα, το κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο. Προσπαθώ σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι να βάζω τα δυνατά μου”.

Την προετοιμασία του και όσα του είπε ο αδερφός του, Παναγιώτης: “Με τον αδερφό μου μιλάμε γενικά, όμως όχι για το παιχνίδι…”.

Τα στοιχεία που μπορεί να κρίνουν το ντέρμπι: “Σε αυτό το παιχνίδι δεν παίζει ρόλο η κούραση. Τα ξεχνάς αυτά. Εύχομαι να κερδίσουμε και για εμάς και για τους οπαδούς. Χρωστάμε στον κόσμο τη νίκη. Θέλουμε να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας…”.

Τον στόχο του Παναθηναϊκού: “Πρέπει να μπούμε πολύ καλά και να βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε”.

Το sold-out: “Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι το πιο καλό να βλέπει γεμάτο το γήπεδο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να μας βοηθήσει”.

Τον τρόπο που προετοιμάστηκε ο ίδιος: “Μίλησα με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, είδαμε φάσεις, προετοιμάστηκα όπως κάθε ματς…”.

Τη σημασία της νίκης: “Χρειαζόμαστε τη νίκη και για τη βαθμολογία και κάθε αθλητής έχει στόχο τις νίκες στα παιχνίδια. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε”.

Την ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Ελλάδας: “Δεν έχει έρθει ακόμα κάτι από την Εθνική Ελλάδας. Αν γίνει κάτι, θα το δω, θα το συζητήσουμε…”.

Την παρουσία του στην εθνική Ελπίδων της Γερμανίας: “Άκουσαν στη Γερμανία ότι παίζω στον Παναθηναϊκό, με είδαν και χαίρομαι…”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε