Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Σένκεφελντ οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Σένκεφελντ οι «πράσινοι»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν κατάφερε να μπει στην αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει το ντέρμπι Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να απουσιάζει από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ό Μπαρτ Σένκεφελντ παρά το γεγονός πως έδειχνε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι, εν τέλη έμεινε εκτός αποστολής από τον Φατίχ Τερίμ, με τον Ολλανδό αρχηγό των «πράσινων» να χάνει με αυτό τον τρόπο την σπουδαία αναμέτρηση.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός έχει άλλη μια κομβική απουσία, αφού στο ντέρμπι δεν θα βρίσκεται ούτε ο Παλάσιος, ο οποίος έχει θλάση. 

Το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρώτη αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό (10/1, 21:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις