Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Οπαδοί πήγαν στο Κορωπί! Στήριξη σε Δώνη – “Τιμήστε τη φανέλα”

Παναθηναϊκός: Οπαδοί πήγαν στο Κορωπί! Στήριξη σε Δώνη – “Τιμήστε τη φανέλα”
Intime.gr

Σε μια περίοδο που στον Παναθηναϊκό επικρατεί αναταραχή και ενόψει της έναρξης των play off της Superleague, οι φίλοι της ομάδας δείχνουν πως είναι δίπλα στους παίκτες και τον Γιώργο Δώνη.

Περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (04.06.2020) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί, στη διάρκεια της προπόνησης και μίλησαν με τον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού”.

Θυμίζουμε πως στον Παναθηναϊκός το κλίμα δεν είναι ιδανικό, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των play off της Superleague, αφού έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Δώνης θα… αποχαιρετήσει μετά την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες δεν τα έχουν βρει με τη διοίκηση για το “ψαλίδι” που προσπαθεί να κάνει στην τελευταία δόση του συμβολαίου τους.

Οι οπαδοί εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, για το “διαζύγιο” με τον Έλληνα τεχνικό, ενώ ζήτησαν από τους παίκτες να τα δώσουν όλα στα play off (ο Παναθηναϊκός ξεκινά, δίνοντας ντέρμπι με την ΑΕΚ).

“Ξέρουμε ότι έχει δημιουργηθεί αναστάτωση χωρίς να έχετε εσείς την ευθύνη για το θέμα του προπονητή και ότι δεν σας άρεσε η απόλυση του προπονητή, αλλά από τη στιγμή που φοράτε αυτή τη φανέλα πρέπει να δίνετε τα πάντα και να την τιμάτε”, ήταν κάποια από τα λόγια του κόσμου στους παίκτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις