Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Pan Asia εναντίον… Γιαννακόπουλου! Θέλει και τον Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός

Νέος “εμφύλιος” προμηνύεται στον Παναθηναϊκό με δημοσίευμα να φέρνει την Pan Asia, έτοιμη να έρθει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ανάληψη της διοίκησης του Ερασιτέχνη. “Μάχη” με φόντο το γηπεδικό.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να παίρνουν… άγρια μορφή, με το γηπεδικό να φέρνει σε κόντρα την Pan Asia με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ακόμη και στις εκλογές για την ανάληψη του Ερασιτέχνη.

Το fund και οι Έλληνες συνεργάτες του Παϊρό Πιεμπονγκσάντ, φέρονται να εξετάζουν τη συμμετοχή τους στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και μάλιστα με “ισχυρό” ψηφοδέλτιο, το οποίο και θα έχει στόχο να “χτυπήσει” τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που δήλωσε πρόσφατα έτοιμος να αναλάβει αρχικά το βόλεϊ ανδρών.

Σύμφωνα με το Εθνοσπόρ, η πλευρά της Pan Asia, μέσω του Βίκτωρα Ρέστη έχει ξεκινήσει επαφές για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου, με τα ονόματα επιφανών φίλων του Παναθηναϊκού, όπως ο Πολέμης και Σταθοκωστόπουλος να ακούγονται για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Απώτερος σκοπός δε, είναι το γήπεδο του Τριφυλλιού, αφού είναι ξεκάθαρο ότι όποιος έχει την ευθύνη του Ερασιτέχνη, θα έχει και τον πρώτο λόγο για τις γηπεδικές εξελίξεις. Και το fund της Pan Asia φαίνεται ότι θέλει να προχωρήσει το πρότζεκτ του Βοτανικού, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος προωθεί το ΟΑΚΑ, μέσω του Athens Alive.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις