Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παναγιώτης Μαλακατές: «Καμία ανησυχία για το γήπεδο στο Βοτανικό μετά την εκλογή του Χάρη Δούκα»

Παναθηναϊκός – Παναγιώτης Μαλακατές: «Καμία ανησυχία για το γήπεδο στο Βοτανικό μετά την εκλογή του Χάρη Δούκα»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Χάρης Δούκας είναι ο νέος δήμαρχος Αθήνας, ανατρέποντας τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος και είχε “τρέξει” τη Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, αλλά η αλλαγή στο δήμο δεν εμπνέει ανησυχία στους “πράσινους”, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μαλακατέ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Muchachos», ο Παναγιώτης Μαλακατές ξεκαθάρισε ότι υπήρχε καθολική συμφωνία στο δήμο Αθηναίων για το γήπεδο στο Βοτανικό και έτσι όλα αναμένεται να “προχωρήσουν” κανονικά, για την υλοποίηση του έργου.

Οι δηλώσεις του Μαλακατέ

Για τον Βοτανικό μετά την εκλογή του Χάρη Δούκα: «Δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξει κάτι. Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω καμία ανησυχία και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Ψηφίστηκε στη Βουλή και στο Δήμο και έχει την στήριξη του μεγαλύτερου μέρος των Παναθηναϊκών. Όλα προχωράνε. Όλα έχουν δρομολογηθεί. Έχουν πέσει οι υπογραφές. Είναι ένα έργο ζωής και για τον Παναθηναϊκό και για την Αθήνα και ένα έργο που θα γίνει».

Για την καθολική συμφωνία για τον Βοτανικό στο δημοτικό συμβούλιο: «Δεν ήταν μόνο η παράταξη του κ. Δούκα. Ήταν ομόφωνη η απόφαση στα Δημοτικά Συμβούλια. Δεν υπήρξε κάποια αντίρρηση ότι δεν πρέπει να γίνει. Και ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε. Έτσι θα προχωρήσει».

Για τις εργασίες στο Βοτανικό: «Μέσα στο προσεχές διάστημα θα προχωρήσουν οι οικοδομικές άδειες. Θα γίνει ο διαγωνισμός για τα υπόλοιπα συνοδά έργα. Μέχρι το τέλος του χρόνου ή στην αρχή του επόμενου θα ξεκινήσουν τα έργα. Είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα και όπως έχουμε πει το 2026 -27 όλος ο Παναθηναϊκός θα παίζει στο Βοτανικό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις