Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι»
ΦΩΤΟ Intime

Για 7η συνεχόμενη φιλική αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς νίκη, αφού ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 2-1 στη Λεωφόρο, στο ματς που “αντικατέστησε” την πρεμιέρα της Superleague.

Οι “πράσινοι” θα είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν δεν υπήρχε η αναβολή, αλλά δεν έδειξαν καθόλου έτοιμοι, εμφανίζοντας κακό πρόσωπο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς “απείλησε” στην αρχή του αγώνα με τον Μπουζούκη και τον Καμπετσή, για να ανοίξει τελικά το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Μαουρίτσιο και εκτέλεσε εύστοχα ο Χατζηγιοβάνης στο 39′.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όμως αμέσως, με τον Φλόρες να σκοράρει μετά από κόρνερ στο 43′ και πήραν και τη νίκη στο δεύτερο μέρος, χάρη σε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαρμπόσα στο 83′. Ο Παναιτωλικός ήταν μάλιστα καλύτερος σε αυτό το διάστημα και θα μπορούσε να βρει νωρίτερα ένα γκολ. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι θα χρειαστεί κάτι… παραπάνω για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73΄ Σάρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62΄ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67΄ Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46΄ Βιγιαφάνιες), Μακέντα (62΄ Καρλίτος).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Μάλης (76΄ Βργκοτς), Χουχούμης (85΄ Περέιρα), Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντουάρτε (73΄ Μόρσεϊ), Φλόρες (85΄ Μπελεβώνης), Καρέλης (76΄ Βέργος), Ντίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις