Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Στην αποστολή ο Δημήτρης Λημνιός

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Στην αποστολή ο Δημήτρης Λημνιός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Δημήτρη Λημνιό να βρίσκεται για πρώτη φορά στις επιλογές του Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (7/1, 17:00) τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, με τον Φατίχ Τερίμ να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Δημήτρη Λημνιού.

Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να πάρει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Οι Πέρεθ και Βέρμπιτς έμειναν εκτός πλάνων, καθώς δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα και Αράο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις