Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με 2,5 ευρώ από το «Παναθηναϊκός TV» το φιλικό

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με 2,5 ευρώ από το «Παναθηναϊκός TV» το φιλικό

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με 2,5 ευρώ τον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καλλιθέας, από το “Παναθηναϊκός TV”.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πογιάτος θα αντιμετωπίσει τους Θεσσαλονικείς το Σάββατο (5/9, 19:00) στο Ελ Πάσο και το “Παναθηναϊκός TV” θα καλύψει το φιλικό παιχνίδι.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, θα εγγραφούν στο “Παναθηναϊκός TV” και θα καταβάλλουν το αντίτιμο των 2.5 ευρώ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από το COSMOTE TV.

Η “πράσινη” προπόνηση

Δύο ώρες διάρκεια είχε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης». Στο διάστημα αυτό το τεχνικό επιτελείο δούλεψε αρκετά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και σε ασκήσεις κίνησης στο χώρο.

Σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες προστέθηκαν δύο ονόματα στο απουσιολόγιο, αφού Χατζηγιοβάνης και Πούγγουρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Απόντες λόγω κλήσης στις εθνικές ομάδες ήταν οι Κουρμπέλης, Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουζούκης, Αϊτόρ, θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, ενώ κλινήρης με γαστρεντερίτιδα έμεινε ο Σένκεφελντ. Αντίθετα λόγω απουσιών με την πρώτη ομάδα προπονήθηκε ο Οικονομάκης από την Κ19.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις