Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με Ινσούα στο ντέρμπι! Η αποστολή του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με Ινσούα στο ντέρμπι! Η αποστολή του Τριφυλλιού
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Superleague, με τον Εμμανουέλ Ινσούα να επιστρέφει στην αποστολή του Τριφυλλιού, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί με μάσκα στο ντέρμπι.

Χωρίς τους Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Στάικο η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Superleague κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει όμως μαζί του, τον Εμμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντινός δεν έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί με μάσκα στο παιχνίδι, όπου οι “πράσινοι” καίγονται για τη νίκη, κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

“Χωρίς τον άρρωστο Πασχάλη Στάικο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι έκαναν την τελευταία προπόνηση που περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπέτσης”.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις