Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ο πρώτος από τους τρεις «τελικούς» για τον τίτλο

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ο πρώτος από τους τρεις «τελικούς» για τον τίτλο
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (20:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 3). Όποια από τις δυο ομάδες “γκελάρει”, δεν αποκλείεται να δώσει χαρά στον νικητή του ντέρμπι της «OPAP Arena», με το “τριφύλλι” να θέλει να κάνει το απόλυτο, στις τρεις αγωνιστικές που υπάρχουν, για να σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, οι δυο ομάδες συνεχίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή της κατάταξης της Super League κι ενώ απομένουν ακόμη, τρία παιχνίδια για το φινάλε των πλέι οφ. Το “τριφύλλι” εξακολουθεί να διατηρεί τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, υπερτερώντας της ΑΕΚ στην ισοβαθμία και στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κρατά την… τύχη στα χέρια της, καθώς μπροστά της έχει τρεις «τελικούς», αρχής γενομένης από τον αποψινό, ώστε να κάνει το 3×3 και να κατακτήσει τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί αήττητο σερί 13 αγωνιστικών (9 νίκες), ενώ, στις 11 από αυτές έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της!

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Άρη (3-2), επιστρέφοντας στις επιτυχίες έπειτα από δυο σερί ήττες και παραμένει στο κατόπι του Ολυμπιακού για την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Θυμίζουμε ότι ο “δικέφαλος του Βορρά” υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τους “ερυθρόλευκους”.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πέρεθ, Τσέριν και Τσοκάι, οι οποίοι είχαν αποκομίσει προβλήματα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τιμωρημένος και εκτός αποστολής είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Με πολλά προβλήματα η αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες, Σάστρε, Τάισον, Αουγκούστο και Ίνγκασον.

Οι πιθανές ενδεκάδες του ντέρμπι:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Mπρινιόλι-Κώτσιρας, Σένκφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ- Τσόκαϊ, Τσέριν, Κλεϊνχέισλερ-Μαντσίνι, Μπερνάρ, Ιωαννίδης

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Koτάρσκι- Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Κετζιόρα,Ράφα Σοάρες- Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ελ Καντουρί-Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας- Ολιβέιρα

Διαιτητές: Γκρεγκ Πόουσον

Βοηθοί: Ίαν Χάσιν, Λι Μπετς

4ος: Διαμαντόπουλος

VAR: Ντέιβιντ Κόουτ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις