Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Βελτιωμένοι οι “πράσινοι” αλλά νικητές οι πιο έτοιμοι Θεσσαλονικείς

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Βελτιωμένοι οι “πράσινοι” αλλά νικητές οι πιο έτοιμοι Θεσσαλονικείς
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά ματς, αλλά γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον πιο έτοιμο ΠΑΟΚ στο “Ελ Πάσο” της Καλλιθέας.

Ένα γκολ του Τσούμπα Άκπομ στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης, έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους “πράσινους” ωστόσο να βγάζουν στο χορτάρι δείγματα της δουλειάς που γίνεται στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Με τον κόσμο του και φανέλα με αφιέρωση στο έπος του Γουέμπλεϊ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το ματς απέκτησε ρυθμό μετά το 15ο λεπτό με τις ομάδες να σπαταλούν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με κορυφαία αυτή του Ζίβκοβιτς σε εξ’ επαφής πλασέ του Μακέντα. Καρλίτος και Σάντσες είχαν επίσης πολύ καλή παρουσία για το “τριφύλλι”, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα κυνικός και έλεγχξε το ρυθμό του αγώνα όποτε χρειάστηκε παίρνοντας στο τέλος τη νίκη με 1-0, σε ένα ματς που διεξήχθη παρουσία φιλάθλων του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στριμωγμένοι στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου της Καλλιθέας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Πογιάτος): Χριστογεώργος, Σάντσες (83’ Σαμαράς), Σερπέζης, Βέλεθ (71’ Καραγιάννης), Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Αγιούμπ, Σπ. Τζαβίδας (60’ Αθανασακόπουλος), Σαβιέρ (79’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος, Μακέντα

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς (60’ Ρέι), Κρέσπο, Βαρέλα (60’ Τάχατος), Μιχόγεβιτς (72’ Παναγιώτου), Εσίτι, Σβαμπ (46’ Νινούα), Μπίσεσβαρ (71’ Βρακάς), Λύρατζης, Άκπομ (60’ Κούτσιας), Ζαμπά (88’ Γιαξής), Σφιντέρσκι (60’ Κουλιεράκης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις