Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παπαδόπουλος: “Ο Ολυμπιακός παίζει ξύλο”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να τονίζει πως ο Ολυμπιακός παίζει ξύλο και πως οι διαιτητές δεν σφυρίζουν τίποτα.

“Πρέπει να δούμε ποιοι φταίνε… Εσείς που δεν τους εκπαιδεύετε ή αυτοί που δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Εδώ έχουμε μια ομάδα να παίζει ξύλο και να μη σφυρίζεται τίποτα. Εχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Έχουμε περίπτωση παίκτη (Χάκετ) που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει τη μπάλα και δε σφυρίζεται φάουλ”, ανέφερε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στον επικεφαλή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στέλιο Συμεωνίδη.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού απάντησε ότι “στον τελευταίο μας αγώνα έτσι έπαιζε ο ΠΑΟΚ ενώ ένα δίποντο του ΠΑΟΚ μέτρησε για τρίποντο”, με τον Παπαδόπουλο να συμπληρώνει: “Κακώς μέτρησε για τρίποντο. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με άλλο θέμα. Παίκτες που παίζουν ξύλο έχουν αναδειχθεί ως κορυφαιοι αμυντικοί και ομάδες που παίζουν ξύλο ως κορυφαίες αμυντικές. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί”.

Τέλος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ρώτησε τον Στέλιο Συμεωνίδη: “Πως είναι δυνατόν διαιτητής (Σπύρος Γκόντας) που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού να σφυρίζει όλα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού;”, με τον δεύτερο να απαντάει: “Κατόπιν κλήρωσης”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε