Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παπαπέτρου: «Νιώθω καλά και ευελπιστώ να είμαι γρήγορα στο 100%»

Παναθηναϊκός – Παπαπέτρου: «Νιώθω καλά και ευελπιστώ να είμαι γρήγορα στο 100%»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ μετά από σχεδόν δύο μήνες εκτός και την επέμβαση για την ιγμορίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού μίλησε μετά το ματς στην ΕΡΤ και τόνισε ότι νιώθει πλέον καλά και θέλει σύντομα να επανέλθει στο 100%, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του στη συνέχεια της σεζόν.

Οι δηλώσεις του Παπαπέτρου

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, πρέπει να δουλέψω κι άλλο και να είμαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Νιώθω καλά με το αναπνευστικό μου και ό, τι με ταλαιπώρησε. Είναι άλλο πράγμα η προπόνηση, άλλο ο αγώνας. Είναι σύμμαχος ο χρόνος για μένα τώρα και ευελπιστώ να είμαι γρήγορα στο 100%».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και με το ίδιο μυαλό να κάνουμε μια προσπάθεια για να τελειώσουμε τη σεζόν καλά. Έχουμε στόχο το πρωτάθλημα, πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλους μας και για τον σύλλογο.

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι κυρίως αμυντικά, στο τέλος έβαλε ο ΠΑΟΚ μερικά σουτ, όμως είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο τέλος. Να μην ξεχνάμε ότι πολλά παιδιά από την ομάδα μας έχουν τραβήξει πολύ βάρος με σερί παιχνίδια καθώς είχαμε πολλά προβλήματα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις