Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παπαπέτρου: «Οδηγός το παιχνίδι με τη Ρεάλ»

Παναθηναϊκός – Παπαπέτρου: «Οδηγός το παιχνίδι με τη Ρεάλ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως η εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ρεάλ πρέπει να είναι οδηγός για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Άλμπα (17/12, 21:00).

«Επιβάλλεται να ξεχάσουμε τη Ρεάλ. Υπάρχει ένα ματς πολύ σημαντικό για μας, Πρέπει να το κερδίσουμε. Το χθεσινό ματς αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Στην ζωή συνεχώς μαθαίνεις και πρέπει να βελτιωθούμε για τη συνέχεια και να το χρησιμοποιήσουμε σαν οδηγό για μερικά πράγματα που κάναμε καλά», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των «πράσινων», μιλώντας για την αυριανή (17/12) εντός έδρας αναμέτρηση με την Άλμπα και πρόσθεσε:

«Είναι σίγουρα οδηγός, αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Με τον καιρό βελτιωνόμαστε. Εγκεφαλικά και ψυχολογικά να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να το κάνουμε σε κάθε ματς. Να είναι οι σταθερές της ομάδας».

Επιπρόσθετα σημείωσε: «Είναι το ψυχολογικό και εγκεφαλικό κομμάτι. Πιστεύω πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και δεν υπάρχουν εύκολες νίκες. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και αν δεν μπεις σωστά μπορείς να χάσεις με 20 πόντους από τον καθένα. Είμαστε νέα ομάδα και όσο περνά ο καιρός βρισκόμαστε μεταξύ μας. Να χρησιμοποιήσουμε το χθεσινό ματς σαν οδηγό για το αυριανο παιχνίδι».

Για την διπλή παράταση με την Ρεάλ και το περσινό παιχνίδι με την Άλμπα, που επίσης κρίθηκε μετά από 50 λεπτά αγώνα: «Ελπίζω όχι πάλι διπλή παράταση με την Άλμπα (γέλια) γιατί μετά δεν ξέρω πως θα επανέλθω. Είναι ομάδα με φοβερή ενέργεια. Παίζουν 40 λεπτά με την ίδια θέληση. Σε οδηγούν να κάνεις λάθη. Να δείξουμε καλό πρόσωπο αμυντικά. Να κάνουμε καλή ομαδική δουλειά για να μπορέσουμε να εξουδετερώσουμε την επίθεση τους».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις