Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Παρέλαση ως το ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο

Παναθηναϊκός: Παρέλαση ως το ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο

Η μεγάλη στιγμή της επιστροφής των πρωταθλητής Ευρώπης πλησιάζει. Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Ελλάδα από το Βερολίνο στις 13:30 και είναι έτοιμη να πανηγυρίσει την ιστορική κατάκτηση της Euroleague με τον κόσμο της.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναμένεται να προσγειωθεί στις 13:30 στο «Ελ. Βενιζέλος», με τον Κώστα Σλούκα και την παρέα του να έχει στις αποσκευές το 7ο τίτλο Euroleague.

Το πράσινο πάρτι, το οποίο ξεκίνησε μετά το τέλος του τελικού, στους δρόμους όλων των πόλεων της Ελλάδας, θα συνεχιστεί στο αεροδρόμιο και θα φτάσει μέχρι το ΟΑΚΑ!

Εκτός από τους οπαδούς που αναμένεται να κατακλύσουν το αεροδρόμιο, την ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα την περιμένει κι ένα ανοιχτό λεωφορείο με μήνυμα: «King is back».

Με αυτό το λεωφορείο, ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί από το αεροδρόμιο μέχρι το ΟΑΚΑ, για να συνεχιστεί η γιορτή, καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις