Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πιθανότητα για δεύτερο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός: Πιθανότητα για δεύτερο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη
Intime.gr

Ημέρα εκλογών στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, μετά την αναβολή της τελευταίας τακτικής Γενικής συνέλευσης (δεν είχε υπάρξει απαρτία).

Σήμερα το απόγευμα (07.07.2020 / 18:30) θα γίνει στην Λεωφόρο η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με κύριο θέμα τις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέας διοίκησης.

Ενώ την πρώτη φορά δεν κατέβηκε κανένα ψηφοδέλτιο, τώρα φαίνεται πως θα υπάρξει νέα διοίκηση, μιας και ήδη υπάρχει ένας υποψήφιος, ο Τάκης Μαλακατές (με τον Δημήτρη Βρανόπουλου να ξεχωρίζει στο πλάι του).

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται πως ένας δεύτερος συνδυασμός είναι έτοιμος να διεκδικήσει τα ηνία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται από ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη, στα οποία είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνονται και μέλη της Θύρας 13.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, προτεραιότητά του συγκεκριμένου συνδυασμού είναι η προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου στο θέμα του γηπέδου αλλά και η ενεργή ενασχόληση με ορισμένα πιο “μικρά” τμήματα του “τριφυλλιού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις