Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πούχατς: «Tηλεφώνησα στον Μπακασέτα για να μάθω για την ομάδα – Θρυλική μορφή ο Βαζέχα»

Παναθηναϊκός – Πούχατς: «Tηλεφώνησα στον Μπακασέτα για να μάθω για την ομάδα – Θρυλική μορφή ο Βαζέχα»

Ο Τιμοτέους Πούχατς είναι κι επίσημα παίκτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στον Τάσο Μπακασέτα, αλλά και τον Κριστόφ Βαζέχα.

Έχοντας υπάρξει συμπαίκτης με τον Μπακασέτα στην Τουρκία, ο Πούχατς δήλωσε στο pao.gr ότι τον ρώτησε για την ομάδα, για την οποία ήξερε τον Κριστόφ Βαζέχα, που αποτελεί θρύλο και για την πατρίδα του, την Πολωνία.

Οι δηλώσεις του Πούχατς

-Ποια η πρώτη αντίδραση όταν έμαθες το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;

«Η πρώτη αντίδρασή μου κι επίσης της οικογένειάς μου, ήταν ενθουσιασμός. Ξέρουμε τον Παναθηναϊκό πως είναι μεγάλο κλαμπ με εκπληκτικούς φιλάθλους. Είμαστε ενθουσιασμένοι Περιμέναμε να έρθουμε σε επαφή με τον σύλλογο. Για μένα είναι σημαντικό να αρχίσω να παίζω, να είμαι στο γήπεδο. Όταν το έμαθα ήμουν χαρούμενος. Πίστευα πως θα τελειώσει σύντομα το θέμα, όπως κι έγινε».

-Πήρες πληροφορίες για τη νέα σου ομάδα πριν έρθεις Ελλάδα;

«Ναι, τηλεφώνησα στον Μπακασέτα. Για να μάθω για το σύλλογο. Μου είπε κάποια πράγματα, αυτά που γνωρίζει ως Έλληνας. Επίσης μίλησα με έναν φίλο μου απ’ την Εθνική ομάδα γιατί ξέρει τον Βαζέχα, αυτή τη θρυλική μορφή του Παναθηναϊκού. Μου μίλησε για την ιστορία της ομάδας, για τους οπαδούς, για την πόλη».

-Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστείς κάπου δανεικός. Ποιος είναι ο στόχος σου με τον Παναθηναϊκό;

«Έχω δοθεί πολλές φορές δανεικός και στην Πολωνία όταν ήμουν νεότερος. Τύχαινε η ομάδα που πήγαινα δανεικός να μάχεται για το πρωτάθλημα. Στην Πολωνία η ομάδα που πήγα ήταν στη Β’ κατηγορία και έδινε μάχη για την άνοδο.

Στην Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ πήραμε το πρωτάθλημα. Τώρα ο Παναθηναϊκός μάχεται για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να κατορθώσει να πάρει τα τρόπαια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, τα τρόπαια για το κλαμπ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις