Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός πριν τον πέμπτο αγώνα με τη Λάρισα: «Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας να αντιμετωπιστεί με σεβασμό»

Παναθηναϊκός πριν τον πέμπτο αγώνα με τη Λάρισα: «Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας να αντιμετωπιστεί με σεβασμό»

Ο Παναθηναϊκός πήρε επίσημα θέση μέσω του υπευθύνου επικοινωνίας Δημήτρη Κοντού για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, στο περιθώριο της σειράς με τη Λάρισα για τα ημιτελικά της Basket League.

Με ανάρτηση του στα social media, ο Δημήτρης Κοντός τόνισε ότι σε περίπτωση πρόκρισης στους τελικούς, θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός “θα αντιμετωπιστεί με τον απαραίτητο σεβασμό που πρέπει να λαμβάνει η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, η πολυνίκης ομάδα της χώρας που επί δεκαετίες κρατάει το μπάσκετ ψηλά και δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να ζουν από το μπάσκετ”.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κοντού:

«Είναι νωρίς ακόμα για να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το νέο καθεστώς σε ΕΟΚ – ΚΕΔ είναι προκατειλημμένο κατά του Παναθηναικού λόγω της πολυετούς προσπάθειας των ιδιοκτητών του ΟΣΦΠ να συνδυάσουν εσφαλμένα το προηγούμενο καθεστώς με την ΚΑΕ ΠΑΟ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα παράπονο από τους διαιτητές αναγνωρίζοντας πως και εκείνοι πιθανό να έχουν μία κακή μέρα στην απόδοσή τους. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι σε περίπτωση πρόκρισής μας στους τελικούς ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπιστεί με τον απαραίτητο σεβασμό που πρέπει να λαμβάνει η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, η πολυνίκης ομάδα της χώρας που επί δεκαετίες κρατάει το μπάσκετ ψηλά και δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να ζουν από το μπάσκετ.

Ήρθε η ώρα των τελικών και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι οι διαιτητές θα διαψεύσουν με την απόδοσή τους όσους τυχούν πιστεύουν ότι αυτοί κοιτάζουν τις διαφορές πόντων και τις ανατροπές στους αγώνες και θα επικεντρωθούν στο να υπάρξει απόλυτη δικαιοσύνη στα σφυρίγματά τους, το οποίο άλλωστε θα έπρεπε να είναι και το μοναδικό τους μέλημα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις