Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Τόνι Βιλένα και υπολογίζεται ενόψει Λαμίας

Ένα πρόβλημα λιγότερο στον Παναθηναϊκό, ενόψει του αγώνα στην έδρα της Λαμίας (04.11 / 17:30) για τη 10η αγωνιστική της Super league

Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται και πάλι ο Τόνι Βιλένα, ενόψει του αγ΄πωνα του Παναθηναϊκού στην έδρα της Λαμίας.

Ο Ολλανδός μέσος υπέστη κάκωση στο γόνατο στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά ξεπέρασε το πρόβλημά τουμ και προπονήθηκε σε… φουλ ρυθμούς την Πέμπτη (02/11). Έτσι, υπολογίζεται κανονικά απ’ τον Σέρβο τεχνικό για το ματς στο “Αθ. Διάκος”.

Ατομικό και θεραπεία ακολούθησε ο Πάλμερ-Μπράουν, θεραπεία έκανε ο Μάγκνουσον, ενώ απών ήταν ο Χουάνκαρ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που του προκλήθηκε από την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα