Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Σπόραρ, παραμένουν εκτός Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης και Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Σπόραρ, παραμένουν εκτός Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης και Χουάνκαρ

Ο Άντραζ Σπόραρ έπιασε δουλειά με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί. Ο Σλοβένος επιθετικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (4/8) με τη Σλάβια Πράγας, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέβασε σήμερα τους ρυθμούς, με τον Σέρβο προπονητή να ρίχνει το βάρος στην κατοχή και γενικότερα στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Σπόραρ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Θεραπεία έκανε το άλλο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Όσον αφορά τους Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Ιωαννίδη, παρέμειναν εκτός προπόνησης και κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς της νέας σεζόν με τη Σλάβια Πράγας για το Europa Conference League συνεχίστηκε στο Γ. Καλαφάτης την Κυριακή (31/7). Οι Πράσινοι άρχισαν με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo, παιχνίδι κατοχής και διπλό. Απόντες ήταν οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Ιωαννίδης.

Την πρώτη του παρουσία στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πραγματοποίησε ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Ο Σλοβένος στράικερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου στη συνέχεια να ενσωματωθεί με την ομάδα. Θεραπεία έκανε ο Βέρμπιτς.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις