Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ράντονιτς: «Πρέπει να δούμε τι παίκτες έχει η αγορά, θα το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες»

Παναθηναϊκός – Ράντονιτς: «Πρέπει να δούμε τι παίκτες έχει η αγορά, θα το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες»
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε ένα ακόμα κακό ματς στο ενεργητικό του το τελευταίο διάστημα, νικώντας με μεγάλο άγχος το Περιστέρι (72-71). Ο Ντέγιαν Ράντονιτς προανήγγειλε μετεγγραφές, τονίζοντας ότι θα γίνει αναζήτηση για το τι υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά την οριακή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου, το “τριφύλλι” θα κινηθεί μετεγγραφικά τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, τόνισε πως δεν τον ικανοποιεί ο τρόπος με τον οποίο οι “πράσινοι” επικράτησαν της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:

“Το ματς ήταν τα πρώτα 30 και τα τελευταία δέκα λεπτά. Στα πρώτα 30 παίξαμε καλά, αμυντικά και επιθετικά, χτίσαμε μία μεγάλη διαφορά. Στο τέλος κάναμε πολλά λάθη και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Στο 30′ σκεφτόμουν να κάνω ροτέισον, σκεφτόμουν τη διαβολοβδομάδα της EuroLeague, όμως όλα ήρθαν ανάποδα στην τέταρτη περίοδο.

Στην τελευταία περίοδο κάναμε εννέα λάθη από τα 25 στον αγώνα. Πολλοί παίκτες έπαιξαν περισσότερα λεπτά απ’ όσα θα έπρεπε, όμως η κατάσταση το απαίτησε. Έπρεπε να παίξουμε και με τους δύο πόιντ γκαρντ. Ο Γουόλτερς ήταν κουρασμένος στο φινάλε, έγιναν λάθη κυρίως στην οργάνωση της επίθεσης. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι, να δούμε τι προσφέρει η αγορά και να το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες. Είναι κάτι που έχουμε ήδη συζητήσει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις