Δευτέρα, 17 Ιουν.
28oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Οι τρόποι διάθεσης εισιτηρίων για τον τελικό της Euroleague και η προσπάθεια για πτήσεις τσάρτερ

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Οι τρόποι διάθεσης εισιτηρίων για τον τελικό της Euroleague και η προσπάθεια για πτήσεις τσάρτερ
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε μετά από 13 χρόνια σε τελικό της Euroleague και στους οπαδούς της ομάδας επικρατεί… χαμός, αφού προσπαθούν να πάνε στο Βερολίνο και να στηρίξουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στο “μεγάλο” ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την Ρεάλ Μαδρίτης (26.05 / 21:00, Newsit.gr, Novasports prime), στην προσπάθειά του να… ράψει στη φανέλα το 7ο “αστέρι” της Euroleague και στους οπαδούς του επικρατεί παροξυσμός για ένα εισιτήριο.

Ήδη αρκετοί φίλοι της Φενέρμπαχτσε αλλά και του Ολυμπιακού σπεύδουν να πουλήσουν τα δικά τους εισιτήρια, προκειμένου να μειώσουν το κόστος ενός-ούτως ή άλλως-πολύ ακριβού ταξιδιού.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού είναι από χθες (24.05) στο Βερολίνο χωρίς εισιτήριο και κάνουν προσπάθειες να βρουν θέση για τον τελικό, ενώ χιλιάδες ακόμη αναμένονται από την Ελλάδα και άλλες χώρες στη γερμανική μεγαλούπολη, είτε έχοντας βρει ήδη τρόπο να μπουν στο γήπεδο.

Για όσους όμως δεν έχουν βρει ακόμα “εισιτήριο”, οι τρόποι για να το καταφέρουν είναι οι εξής:

Πρώτος, το επίσημο σάιτ της EuroLeague, όπου υπάρχει πιστοποιημένο σύστημα ανταλλαγής εισιτηρίων, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν πολλά διάθεσιμα.

Δεύτερος, άλλες πλατφόρμες, που επίσης επιτρέπουν ανταλλαγή εισιτηρίων.

Τρίτος, η ανταλλαγή εισιτηρίων χέρι-χέρι από κατόχους που δεν επιθυμούν να παραμείνουν άλλο στο Βερολίνο και να δουν τον μικρό τελικό και τον τελικό. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει έξτρα καπέλο από τους νυν κατόχους.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει μεγάλη δυσκολία και για τον τρόπο που θα φτάσουν στο Βερολίνο. Οι πτήσεις όλες είναι κλεισμένες ή πανάκριβες (ακόμη και κοντά στα 1.000 ευρώ τα αεροπορικά!), με τους φιλάθλους να αναζητούν πτήσεις για κοντινές πόλεις ώστε να κάνουν το ταξίδι μέσω άλλης «στάσης» στο Βερολίνο, ενώ κάποιοι αμέσως μετά τον τελικό αποφάσισαν να ξεκινήσουν οδικώς από την Ελλάδα (η διαδρομή είναι περίπου 25 ώρες συνολικά, χωρίς στάση)!

Από τον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι καταβάλουν προσπάθειες για να ναυλωθούν τσάρτερ για να πετάξουν οι οπαδοί της ομάδας.

Εκτιμήσεις για το πόσος επιπλέον κόσμος θα βρίσκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να γίνουν. Όλα δείχνουν πως οι πιο… απαισιόδοξες προβλέψεις μιλούν για 7-8 χιλιάδες φίλους του εξάστερου στην Uber Arena την Κυριακή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις