Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σε διαπραγματεύσεις με Αλεσάντρο Σεπφ – Ολοκληρώνεται του Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Σε διαπραγματεύσεις με Αλεσάντρο Σεπφ – Ολοκληρώνεται του Βέλεθ
ΑΠΕ

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αλεσάντρο Σεπφ, για την ενίσχυση της ομάδας στο χώρο του κέντρου – Θέμα ωρών η πώληση του Φραν Βέλεθ.

Ο Αλεσάντρο Σεπφ μένει ελεύθερος από την Αρμίνια Μπίλεφελντ και βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος Αυστριακός μέσος -32 φορές διεθνής- έχει όρο στο συμβόλαιο του με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της απ’ την Bundesliga

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως έχει δώσει το «ΟΚ» για τον παίκτη, ενώ ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως βρίσκεται σε… ανοικτή γραμμή με τον παίκτη. Να αναφέρουμε ότι το κασέ του δείχνει… προσιτό, αφού στην Αρμίνια οι καθαρές του αποδοχές έφταναν τις 400.000 ευρώ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν Μονάχου. Ακολούθησε η Νυρεμβέργη για μια διετία (2014-2016) όπου κατέγραψε 11 γκολ και 13 ασίστ σε 55 αγώνες.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για πέντε χρόνια με τη Σάλκε μετρώντας 142 ματς, με 16 γκολ και 10 ασίστ. Μετά τον υποβιβασμό των «βασιλικών μπλε» πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ όπου είχε 1 γκολ και 3 ασίστ σε 33 αγώνες.

Την ίδια στιγμή, δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να ολοκληρωθεί η πώληση του Φραν Βέλεθ στην Αλ Φατέχ. Ο Ισπανός αμυντικός ετοιμάζει… βαλίτσες, φέρνοντας στον Παναθηναϊκό ένα σημαντικό ποσό (800.000 ευρώ) και αφήνοντας ένα κενό που θα πρέπει να καλυφθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις