Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σε δύσκολη θέση ο Ρόκα!

Παναθηναϊκός: Σε δύσκολη θέση ο Ρόκα!
ΦΩΤΟ Intime

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, φέρεται πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα και αναμένονται εξελίξεις.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανό πια να δρομολογηθούν εξελίξεις ακόμη και πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με τον ΟΦΗ, που θα «ακουμπούν» μέχρι και το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Καταλανός φέρεται πως έχει συγκεντρώσει την έντονη δυσαρέσκεια και της διοίκησης της “πράσινης” ΠΑΕ, καθώς πέρα απ’ τα “θέματα” που υπήρξαν στο μετεγγραφικό σχεδιασμό (που ήταν αποκλειστικής του ευθύνης), το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ολοένα και πιο απρόθυμος να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν σκέψεις για να μπει κι ακόμη ένα άτομο στο προπονητικό τιμ, προκειμένου να λειτουργήσει ενισχυτικά προς τον Πογιάτος.

Όλα τα ενδεχόμενα πάντως φαίνονται να είναι ανοιχτά και δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις πριν από το ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague με τον ΟΦΗ, αν και τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/10) κύκλοι της “πράσινης” ΠΑΕ ισχυρίζονταν πως δεν υπάρχει καμία νέα απόφαση όσον αφορά το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή ή του προπονητή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις